Låt oss hjälpa dig att ta din inredning till nya höjder! Vi har många års erfarenhet och erbjuder en rad tjänster inom inredning, alltifrån styling av ett endaste rum till helhetslösningar där vi sköter allt. 


PRIVAT MILJÖ

Om du känner för att förnya ditt hem men inte har den kunskap som krävs för att göra det på ett bra sätt eller helt enkelt inte har den tid som krävs, då är det bara att kontakta oss. Vi skapar personliga och funktionella miljöer som det är lätt att trivas i.

Vi kan hjälpa dig med alltifrån att ge tips om hur du kan möblera och placera befintlig inredning, till att välja ut nya möbler och inredningsaccessoarer som passar ditt hem. Vi erbjuder också hjälp med färgsättning, materialval och ljussättning. Önskar du så tar vi även kontakt med hantverkare och sköter projektet ända tills ditt nya hem är färdigställt.

Hör av dig om du blir nyfiken och vill veta mer. Använd kontaktformuläret nedan eller maila oss på [email protected]

Välkommen!


KONTAKTFORMULÄR


OFFENTLIG MILJÖ

Vill ni optimera er arbetsplats och skapa en arbetsmiljö som får personalen att trivas, då är det bara att kontakta oss. Vi hjälper er att stärka era kärnvärden och ert varumärke och skapa en hållbar miljö som är attraktiv både för personal och kunder.

Vi erbjuder er hjälp med alltifrån styling eller färgsättning av en enda yta till ett helhetskoncept där vi sköter allt, från idé till färdigställande. Utifrån era behov och förutsättningar tar vi fram den bästa lösningen för er.

Hör av er om ni blir nyfikna och vill veta mer. Använd kontaktformuläret nedan eller maila oss på [email protected]

Välkommen!


KONTAKTFORMULÄR