Hos oss hittar du en härlig mix av vackra och funktionella ting. Vi väljer noga ut formstarka och kvalitativa produkter från välkända varumärken, blandar upp det med lite vintage och design från det egna varumärket Lily M Design.

Målet är att inspirera dig till att skapa ett spännande hem som du trivs i och är stolt över. Produkterna vi säljer ger dig själva verktygen för att skapa detta hem men sedan behövs kunskap också för att veta hur man på bästa sätt använder dessa verktyg för att få till det där lilla extra i inredningen.

För dig som känner att du behöver hjälp med detta så är Lily M också ämnad som en källa för inspiration. Här delar vi med oss av vår kunskap inom inredning och ger dig tips om färgsättning, materialval, belysning o.s.v.

VI VILL GE DIG EN UPPLEVELSE NÄR DU BESÖKER VÅR BUTIK. 

HOPPAS DU TYCKER ATT VI LYCKAS!Lily M drivs av mig Marlene, en inredningsdesigner som varit galen i inredning, färg och form sedan barnsben.  

Här säljer jag bara det jag själv går igång på. Ja, det är precis det jag gör, hur tokigt det än låter. Blir alldeles fylld av positiv energi och pirrig i magen när jag ser en produkt jag verkligen gillar. 

Drivkraften är att bidra med lite skönhet till världen och detta görs även via mitt egna varumärke Lily M Design.  

Jag är utbildad inredningsdesigner i Italien och har jobbat som inredare i många år. Du kan naturligtvis också anlita mig som inredare om du känner att du behöver mer hjälp.  

Välkommen att kontakta mig!

Marlene, vilket vackert namn, är det efter sången Lili Marlene?

Som barn fick jag höra den här frågan många gånger av den äldre generationen. Mitt svar var alltid nej, men kommentaren fick mig uppmärksam på den tysk-amerikanska skådespelerskan och sångerskan Marlene Dietrich som sjöng Lili Marlene efter andra världskriget. 

Som vuxen valde jag namnet Lily om jag någon gång skulle få en dotter. Jag fick dock aldrig användning av namnet eftersom jag fick två fantastiska söner och ingen av dem ville heta Lily.

Jag har alltid varit svag för art déco, vilket var stilen då Dietrich och hennes fabulösa skådespelarkollegor var verksamma. De vackra dramatiska skådespelerskorna och de eleganta miljöerna från de svartvita filmerna fascinerar mig. Och art déco uppgraderad till 2000-talet tillsammans med inslag från naturen, skulpturala former, mörka väggar..... Ja, det är stilen för mig helt enkelt.

Dessa faktorer är grunden till att jag valde namnet Lily M Design för mitt företag. Mitt skötebarn! 

Marlene Norlin